Κίνα φορητό spectrophotometer χρώματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ivy Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18768499725

WhatsApp : +8618768499725

Free call

Πώς να υπολογίσει την ελαφριά ομίχλη

March 9, 2020

εταιρικές υποθέσεις για Πώς να υπολογίσει την ελαφριά ομίχλη

Ελαφριά ομίχλη: Ευρεία διασπορά γωνίας

 

Το φως πρίν περνά μέσω του δείγματος καλείται συναφές φως, το ολόκληρο φως μετά από να περάσει μέσω του δείγματος καλείται το διαβιβασθε'ν φως, και διεσπαρμένο φως με μια διασκορπίζοντας γωνία μεγαλύτερη από 2,5 ° αφότου καλείται το δείγμα μετάδοσης διεσπαρμένο φως, ελαφριά ομίχλη είναι το διεσπαρμένο φως από το διαβιβασθε'ν φως (ως παρουσιάζουν στο πράσινο χρώμα της εικόνας 2) και Tt είναι το διαβιβασθε'ν σύνολο φως (ως παρουσιάζει στο ρόδινο χρώμα της εικόνας 1).

 

Έτσι η εξίσωση ελαφριάς ομίχλης είναι ελαφριά ομίχλη = TD/Tt.

 

 

Όργανο μέτρησης ελαφριάς ομίχλης

 

Θα εισαγάγουμε πώς να μετρήσουμε την ελαφριά ομίχλη από CHNSpec Haze το μετρητή θόριο-100. Μπορεί στα πρότυπα να ανταποκριθεί και του ISO και ASTM.

 

Θόριο-100 μετρητής ελαφριάς ομίχλης

 

Ποια είναι η μέθοδος μέτρησης των θόριο-100;

Αυτό είναι το ελαφρύ διάγραμμα δομών πορειών αυτού του μετρητή ελαφριάς ομίχλης. Η πηγή φωτός εκπέμπει το παράλληλο φως, περνά μέσω του δείγματος και εισάγει τη σφαίρα ενσωμάτωσης. Μέρος του διαβιβασθε'ντος φωτός είναι παράλληλο φως και το μέρος είναι διεσπαρμένο φως. Ένας φωτοηλεκτρικός αισθητήρας εγκαθίσταται στον εσωτερικό τοίχο της καθέτου σφαιρών ενσωμάτωσης στην παράλληλη ακτίνα για να λάβει το φωτεινό σήμα ροής. Η ελαφριά παγίδα χρησιμοποιείται για να απορροφήσει όλο το συναφές φως όταν δεν υπάρχει κανένα δείγμα στο λιμένα δοκιμής. Η ελαφριά παγίδα είναι εξοπλισμένη με ένα παραθυρόφυλλο, το οποίο είναι ντυμένο με το ίδιο υψηλό επίστρωμα ανακλαστικότητας με τον τοίχο σφαιρών ενσωμάτωσης. Το παραθυρόφυλλο μπορεί να ανοίξουν και να κλείσουν όπως απαιτείται.

Ελαφριά παγίδα: Κατά μέτρηση της ελαφριάς ομίχλης, ελαφριά την παγίδα θα ανοίξει (επειδή το διεσπαρμένο φως θα συλλεχθεί για να υπολογίσει την ελαφριά ομίχλη) κατά μέτρηση της συνολικής μετάδοσης, ελαφριά την παγίδα θα κλείσουν ο μετρητής θόριο-100 ελαφριάς ομίχλης μπορεί να μετρηθεί αυτόματα, όλοι που πρέπει να κάνετε είστε θέση το δείγμα στη δοκιμή.

 

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες του μετρητή θόριο-100 ελαφριάς ομίχλης, μπορείτε να αναφερθείτε στο ακόλουθο url

 

1). Μετρητής θόριο-100 ελαφριάς ομίχλης βίντεο εργασίας

το https://www.youtube.com/watch?v=qtyhHWB8r_Y&t=24s

 

2). Θόριο-100 βίντεο δοκιμής ακρίβειας μετρητών ελαφριάς ομίχλης

το https://www.youtube.com/watch?v=k3b4X-kERss&feature=youtu.be

 

Η τεχνολογία CHNSpec είναι εξειδικευμένη επάνω παρέχει το χρώμα, σχολιάζει και τις λύσεις μέτρησης ελαφριάς ομίχλης. Εάν οποιαδήποτε μελλοντική έρευνα, εσείς είναι ευπρόσδεκτη να με έρθει σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας