Κίνα φορητό spectrophotometer χρώματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ivy Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18768499725

WhatsApp : +8618768499725

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Η Co. τεχνολογίας CHNSpec Hangzhou, ΕΠΕ έχει περισσότερες από 10 γραμμές παραγωγών για την κατασκευή colorimeters, spectrophotometers, μετρητές ελαφριάς ομίχλης και σχολιάζει τους μετρητές. Συνεχίζουμε τις τάσεις αγοράς, ερευνώντας τα νέα όργανα, καθώς επίσης και η μελλοντική απαίτηση μετρητών χρώματος συνεχώς, αυτές εξασφαλίζει η επιχείρηση του πελάτη ότι μας διατηρεί κερδοφόρο λειτουργώντας με μας.

 

Hangzhou CHNSpec Technology Co., Ltd.

Hangzhou CHNSpec Technology Co., Ltd.

Hangzhou CHNSpec Technology Co., Ltd.

Hangzhou CHNSpec Technology Co., Ltd.

OEM / ODM

Η Co. τεχνολογίας CHNSpec Hangzhou, ΕΠΕ παρέχει το cOem και την υπηρεσία ODM για το εργοστάσιο και τον έμπορο. Οποιοδήποτε πρόγραμμα για το χρώμα και σχολιάζει τη μέτρηση. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με!

Ε & Α

Η ομάδα μηχανικών Ε&Α είναι το πλεονέκτημα της επιχείρησής μας. Έχουμε 30 μηχανικούς στην επιχείρησή μας. 80% τους είναι μεταπτυχιακό και όλο το προσωπικό με τον άγαμο Degree.Till το 2018 100%, έχουμε λάβει 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας του προτύπου χρήσης, 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου και 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού. Επιπλέον, περισσότερα από 10 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων στο κράτος ανακοίνωσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας