Μέτρηση δεικτών κοβαλτίου λευκόχρυσου (PT-Co/APHA/Hazen) του ηλεκτρολύτη μπαταριών λίθιου

April 17, 2020
τελευταία εταιρεία περί Μέτρηση δεικτών κοβαλτίου λευκόχρυσου (PT-Co/APHA/Hazen) του ηλεκτρολύτη μπαταριών λίθιου

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δύο μέθοδοι για το χρώμα λευκόχρυσου και κοβαλτίου. Κάποια είναι η μέθοδος οπτικής επιθεώρησης, και άλλη είναι οργανική μέτρηση. Η μέθοδος οπτικής επιθεώρησης έχει τα μεγάλα λάθη. Εντούτοις, η μέτρηση με το Spectrophotometer χρώματος καίσιο-810/820N όργανο θα έχει τις ακριβείς τιμές και να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα. Μετά από τη δοκιμή, μπορούμε να δούμε την αξία χρώματος άμεσα. Η μέθοδος μέτρησης οργάνων στην αγορά είναι δημοφιλέστερη τώρα.

 

τελευταία εταιρεία περί Μέτρηση δεικτών κοβαλτίου λευκόχρυσου (PT-Co/APHA/Hazen) του ηλεκτρολύτη μπαταριών λίθιου  0

Spectrophotometer χρώματος καίσιο-810 PT-κοβάλτιο

 

τελευταία εταιρεία περί Μέτρηση δεικτών κοβαλτίου λευκόχρυσου (PT-Co/APHA/Hazen) του ηλεκτρολύτη μπαταριών λίθιου  1

Spectrophotometer καίσιο-820N PT-κοβάλτιο

 

Εν συντομία εισάγετε έναν πελάτη που χρησιμοποιεί Spectrophotometer χρώματος καίσιο-810/820N. Η απαίτησή του είναι χρώμα Hazen≤10, χρώμα Hazen≤50 λευκόχρυσος-κοβαλτίου λευκόχρυσος-κοβαλτίου βιομηχανικά τυποποιημένων. Το όργανό μας ικανοποιεί τις ανάγκες πελατών.

 

Η διαδικασία μέτρησής μας είναι να χρησιμοποιήσουμε το Spectrophotometer χρώματος καίσιο-810/820N όργανο που εξετάζει πρώτα, και που χρησιμοποιεί έπειτα το QC χρώματος υπολογιστών λογισμικό για να μετρήσει τα στοιχεία γρήγορα, και μπορεί να τυπώσει την έκθεση, που όχι μόνο βελτιώνει την αποδοτικότητα εργασίας, αλλά και βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων. Εάν αφοράτε τις απαιτήσεις, παρακαλώ μας καλέστε +86 571 85888707 ή μας ελάτε σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.